Wednesday, December 29, 2010

kisah semalam....

alhamdulillah..........semalam umi N abi prgi klinik untuk check umi yang seterusnya....yang ke berapa kali umi luper la...tapi check kali nie adalah susulan untuk check sebelum nie di mana berat umi telah naik dengan mendadak sekali....N umi juga mengalami sedikit masalah keputihan.....so tarikh semalam telah dibagi pada umi untuk mengetahui sejauh mana keterukan keputihan yang umi alami....




dah keputusannya alhamdulillah.....umi dah bebas dari masalah keputihan tue.....tang berat plak, umi x leh nak buat apa2..huhuhuhu...berat umi naik sekilo lagi....tettt.....shuker sangat...bagi umi la..sebab umi nie jenis yang berat x naik2..susah betul nak naikkan badan nie.....abi dah lama bebel sebab umi x naik2 lagi berat.....makan banyak, tapi berat maintain jer..camner erk.......hmmm........so, umi amik kesempatan time pegnent nie la tuk rasa kenaikan berat badan..hahahha...tengkiu 4 my cute baby sebab telah banyak membantu umi dalam usaha menaikkan berat badan...kuang3...tapi bagi doktor, nie 1 masalah siyes..sebab berat umi x stabil n x balance untuk usia kandungan umi time nie..lantak la....asal aku bahagia........hahahaha......

so, semalam umi telah dibagi penerangan serba sedikit tentang tumbesaran baby dalam usia kandungan 7 bulan...best sangat dengar.....sangat2 menarik okey.......pas tue yang terangkan tue adalah member pada biras umi...syokkan.leh santai jer dengar......dia bagi penerangan tentang penyakit JAUNDIS.....hmm.....nanti umi nak mintak tolong uncle google untuk cari maklumat nie.....uncle google, get ready haa........banyak la jugak dia terangkan kat umi semalam........pas tue dia terangkan tentang camner nak kire pergerakkan baby untuk tempoh 12 jam.....hmmmm..saat nie umi tengah tunggu baby umi kick pewot umi cam biasa.....baby lom gerak lagi...kenapa yer.....akak tue cakap law kurang dari 10 pergerakan sampai pukul 8..00 malam, cepat2 gi hopspital....oppss...baby dah kick pewut umi!!!!hehehehhe...shuker.....dah ada satu tanda right dalam buku umi.... :)


okla, tue jer buat masa nie kisah umi gi klinik semalam......tengkiu tuk abi yang sentiasa menemani umi tatkala pemeriksaan bulanan...sayang abi sangat2....

p/s : sian abi semalam tunggu umi sampai tertidur2......hmm.......
..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :