Monday, December 27, 2010

mula start buat preparation for my baby....

salam sumer......umi sekarang nie dah start buat preparation untuk menyambut kehadiran orang baru dalam hidup umi N abi.....rasa teruja sangat2 sekarang nie, x sabar nak tunggu saat si cumei nie lahir dalam dunia nie..mesti best kan detik tue.....lebih kurang 3 bulan jer lagi umi kene tunggu......




arie tue umi dah citer kan umi N abi dah start beli barang2 baby sikit2......sekarang nie umi nak share sesuatu yang umi rasa memang rezeki baby.....alhamdulillah memang rezeki anak umi nie......umi syukur sangat2.......citernyer camnie......arie tue umi ada citer kat abi yang umi bermimpi pasal baby......umi  citer umi bersalin awal N time tue kami x der buat persiapan apa2 lagi untuk sambut kedatangan si cumei nie.....al maklum la....bersalin awal, mende yang kami x jangka....sepatutnyer kami rasa kelam kabut kan..tapi dalam mimpi umi tue, kami relax jer...cool jer.....sebaik sahaja baby keluar, terus barang2 baby tue ada dengan sendirinya....memang banyak umi dapat......masa tue umi rasa bersyukur sangat2.....lebih kurang cam tue la mimpi umi....umi citer kat abi...N abi cakap ada la tue rezeki untuk baby kiter...umi senyum jer......umi usap2 perut umi, cakap ngan baby, anak umi nie bawa tuah kat umi N abi..murah rezeki anak umi....

then, x lama pas tue ada la somebody yang telah bermurah hati untuk membelikan barang2 untuk anak umi.....siapa gerangannya  biarla ia jadi rahsia kami sekeluarga.........alhamdulillah......umi amat2 berterima kasih kat orang tue sebab sudi N ikhlas hati untuk sponsor barang2 baby..x banyak mana pun, umi dah rasa syukur sangat2........then umi cakap ngan anak umi, sayang.....memang rezeki ko nak.......alhamdulillah......syukur2 sangat......

sekarang nie, hanya tinggal beberapa barang jer lagi untuk umi N abi cari......x banyak mana pun, barang2 tue dah meringankan beban kami.......rasa syukur sangat2.......semoga rezeki sentiasa murah untuk insan2 berhati mulia ini.......

p/s : maner kedai yang ada banyak pilihan, ada sale lagi.....huhuhuhuhuhuhu..........
..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :