Friday, August 26, 2011

mood : raya

badan ummi ada kat opis, depan pc ngadap pc update blog.....
tapi hati ummi dah nun jauh di seri medan, batu pahat johor....
dah terbayang depan mata nie betapa sibuknyer buat persiapan raya yang tinggal baper arie jer lagi nie
tapi kompem ummi sibuk ngan dak irfan jer, sambil dok memantau adik ummi buat kejer umah..
hahaha...vley cenggitu.....

aper2 pun ummi nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin pada sumer follower ummi (bajet cam ruamai gitu)..padahal......

minta maaf juga pada silent reader ummi, tengkiu coz sudi jugak klik kat link blog ummi nie.....

x mo tulis banyak2, layan jer kad raya maya dari ummi yerk....



nota ummi : ummi sekeluarga akan balik kampung pada hari isnin sebab abbi kejer sabtu ngan ahad nie......pesanan ummi kepada kengkawan yang balik kampung tu, berhati2 di jalan raya.jaga keselamatan diri memasing N keluarga yer.....semoga hari raya kali ini membawa sinar kebahagiaan kepada sumer.........

..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :