Thursday, August 11, 2011

pagi2 dah......

pagi2 nie ader orang buat ummi rasa nak marah jer....kenapa la ada jugak orang yang pentingkan diri sendiri TANPA memikirkan keadaan orang lain..hisshhh...sabar yer ummi..bulan puasa nie..x baik marah2...karang kurang pahala ummi tue......okey..ummi leh senyum lagi.....

apa yang membuatkan ummi bengang pagi2 nie....bukan aper....citernyer camni.....


ummi datang kejer cam biaser la kan......gi bawak mr purple tue ke tempat parking.bawak punyer bawak tetiber nak masuk kat tengah padang tue, ader plak keter besar tapi otak pemandu dia memang kecik!!! dok la senang lenang park kan keter dia kat tengah2 laluan masuk ket tempat park tue...sengal bin bangang kan...saper la owner keter HONDA SILVER  tu agaknya..kalau ikutkan hati ummi nak jer snap pict keter dia tue tepek kat sini.tapi malas!!!!!

ko nie kan, memang pentingkan diri sendiri jer kan.x pikir ker orang lain nak masuk susah kalau keter besar otak kecik ko tue terletak cantik kat situ.huhh.......bulan puasa nie ummi tau ramai yang nak balik umah cepatkan.ummi pun selalu balik sharp kul 5.tapi bertimbang rasa la sikit wei.....x salahkan kau parking dalam sikit or ke tepi sikit.bagi jalan tuk orang lain masuk.huhh.......

arie tue kene sekali.ummi pasang lampu tapi orang tue wat derk jer.....dengan buat muker x handsome tue terus kuar dari keter dia..oi encik perasan muker handsome, orang lain pun nak masuk jugak wei.....nasib la ada sorang sis nie bagitau,dan-dan dia alih kan keter dia.bagi kami masuk.tub-tub biler ummi kuar keter toleh belakang, dia leh plak park kan keter dia kat tempat yang sama lagi...VUDUH la itew olang........aiyaakkkkkk........dushh-dushhhh sembilan puluh sembilan kali kat ko.....

motif: jangan susahkan orang lain dengan kesengalan kau okey......




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :