Wednesday, September 21, 2011

hapdate si dak tecik : IRFAN

alhamdulillah.....
anak ummi si dak tecik nie membesar bagai juara sekarang nie.
rasa cam cepat jer masa berlalu.kejap jer dah nak 7 bulan dah die.
semakin sihat dan semakin aktif sekarang nie.
pantang nampak moker ummi die yang cantik cute nie, muler la ngengada die datang.
ehek ehek ehek.......(suara manja panggil ummi)
mesti nak mintak dukung tue.x pon nak shushu...
law ummi kejer, balik kejer jer terus amik die kat school.
teacher die cakap die dah minum susu, dah makan.banyak die makan.balik umah karang x yah bagi susu lagi yer...x der maknernyer wahai teacher oiii.....anak bujang ummi nie balik umah jer gerenti kompem mintak shushu lagi.jangan harap law die tidur terus before ummi die nie kelek-kelek die.kalau die betul-betul penat N mengantuk, shushu die kejap jer then terus lelap mata.tapi law die segar bugar, shushu mesti paling sekejap pun setengah jam baru siap.law x , satu jam baru die benti shushu.time shushu mata lelap, time stop, mata segar bugar.time nie la baru ummi main-main ngan die.suker geletek pp die yang bam bam tue.ketawa mengekek die biler ummi geletek pp die.x puas geletek, mesti nak sedas dua das kiss kat moker die.geram jer tengok die.apatah lagi biler die buat moker manja....alahai.......encem sangat.

dah puas main, dah penat baru la die tidur.nak tidur lak kene pandai pujuk die.die mesti nak guling-guling dulu cari port selesa untuk tidur.dah puas pusing sana pusing sini, baru pejam mata.selagi x jumpa port yang baik, selagi tue la die guling-guling cam tenggiling.kene dodoi die sampai la die tidur.law kiter berselawat, mesti die tenung jer moker kiter ngan mata bulatnya, ngan mulut menganga.senyum jer die biler dengar ummi die berselawat.tidur kemain lagik lasaknya.kalau boleh satu tilam tue die jer yg landing kat situ.orang lain x leh masuk.pastu, mesti nak landing  nyendeng kat bawah tiak ummi jugak.kaki sebelah mesti landing atas perot ummi die.law x, x leh tidur.lau die x tidur, ummi die la yang tidur.hak hak hak.....walaupun penat layan karenah die, tapi ummi rasa seronok sangat.penat kat tempat kejer mesti hilang biler dapat peluk cium die.

ummi x dapat bayangkan law sehari x jumpa die...huhuhuhu.......die la permata hati ummi N abbi......we love you encem boy.......


nota ummi : balik karang nak kelek-kelek ngan dak tecik nie lagik......


..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :