Tuesday, September 13, 2011

w0RdLeSs TUesDaY

huarghhhh.....
kenapa la ummi rasa mengantuk yang amat nie!!!!!
hohohohohoho.......rasa nak pejam kan jer mata nie kat depan PC ni la ni jugak....
sebenarnyer ummi xder idea nak tepek entry kat sini.
tapi sebab mengantuk yang amat, so ummi taip jer la aper pun.
hari nie ummi puasa.alhamdulillah ummi dipangjangkan usia untuk mengerjakan ibadah puasa lagi.
paham jer la puasa aper yerk.sekali ummi buat ngan puasa sunat 6 syawal.
baru ummi teringat la, nak mintak incik google tolong ummi sikit.
ummi nak cari info pasal puasa ganti ngan puasa sunat sekali nie.
musykil sebab ada sesetengah pihak kater boleh.
ader sesetengah pihak cakap plak x boleh.
kompius sikit ummi jadinyer.
sat gi ummi tepek kat sini yerk.

tengahari tadi ummi gi alamanda.
nak repair gelang tangan ummi.(putus dek dak tecik tue tarik2)
uuuwaaa............sedih taw gelang putus
g la kat s wan,depa kater gelang tue x boleh nak direpair lagi sebab kosong.
gelang ummi tue kosong, so law patry sekali pun, dia x leh jugak.
sedihnyer dalam hati nie..
bukan aper, tue gelang hantaran taw..sayang jer law dah x leh guna lagi.
orang kedai tue cakap tukar jer kak.
ayoyoyoyoyooyoyo....tue gelang hantaran taw..
law gelang biasa, no hal jer.ummi terus tukar besaq sikit.
nie gelang hantaran, ada something value taw....
pemberian hubby tercinta time akad nikah dulu...
huhuhu..
aper nak buat nie....abbi, plz help me!!!!!

tunggu my abbi cakap aper dulu....
law dier bagi green light tuk tukaq, dan-dan jugak ummi tukaq...
hahahhaa...dah nampak tadi gelang maner yang berkenan dan x berkenan.
tapi rasanya sumer kene jer law tepek kat tangan ummi yang cumel nie...
hehehhehehhe

nota ummi : harga emas naik lagi.tiket bas pun dah naik jugak.biler la agaknya gaji ummi nak naik lagi yer........




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

2 tetamu comel :

Are-Gya said...

wordless to bukan tanpa kata ker? huhuhu

ummi tieha8384 said...

memang pun.....mummy ngantuk sangat la cyg..tue yg bubuh wordless.......no idea sebenarnyer...