Thursday, October 20, 2011

hmmm...nak tukar ker x....

sebenarnyer, dari hari tu lagi ummi dah berpikir 3 4 ribu kali.nak tukar ker x....berbolak balik taw....x shuker arr camnie.....ummi nak edit blog ummi nie nak kasi cun lagi.tapi asek tertangguh jerk.sampai la ke la nie, sumernyer lom kompem lgi.tapi niat nak edit tue memang dah ada.dan ummi pun dah contact ngan person nie untuk bantu ummi.dia nie kire pangkat adik bagi ummi.shuker baca blog dia.kompem tersenyum memanjang jerk biler dah abis baca blog dia.nak terjah blog dia, meh gi ADIK CUMEI. sebab aper ummi panggil dia adik cumei, sebab dia cumei.dia cute, dia sweet sangat.gediks2 manja biler citer pasal kehidupan seharian dia.cam nak cubit2 jerk pipi dia biler dapat jumper...hahhaaha...jangan marah erk intan, akak gurau jerk.....

nanti la, biler dah kompem betul2, akak gitau kat intan erk....sekarang nie cam nak guna lagi apa yang da ada nie.meybe awal tahun kot, baru semangat sikit sambut tahun baru kan......azam baru, blog baru.....hahahahhaha.....jom kiter samer2 terjah blog ADIK CUMEI nie......

nota ummi : sangat2 aim ngan blog ADIK CUMEI, sebab gojes sangat2..........walla.......



..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :