Monday, October 17, 2011

tetiber mood terbang

kenapa erk.....
sebab arie nie hari isnin ker mood tetiber memang x der.
hari nie gi kejer cam biasa abbi N dak irfan anta.ingat kan masuk opis mood nak kejer tue datang secara natural.boleh la sepanjang hari mood baik punya...tapi, masuk opis, alamak.....terus terbang entah ke mana.nak update blog pun rasa cam malas jerk.kejer yang terbengkalai minggu lepas niat hati nak sambung hari nie.tetiber pegawai yang jadi rujukan ummi bercuti plak.adeh....mana nak dapat maklumat tue.dah la pegawai atasan kater urgent, so camner????nak x nak kene tunggu pegawai yang bercuti tue datang kejer.baru la leh sambung wat kejer.

tengah melayan perasaan, pegawai lain minta tolong buat kejer.okey fine.ummi memang xder masalah nak tolong sebab sekarang nie pun ummi x der kejer yang urgent pun.so, rajinkan la diri nak tolong kan.sekurang-kurangnya ummi ada kejer kan.time nak buat, pegawai jadi rujukan tengah pening kepala sebab sumer nak cepat dalam satu masa.camner??????tengok dia pening, ummi jadi malas nak kacau dia.so, biar dia tenang dulu, dapat tangkap apa yang maklumat ummi nak, baru ummi datang kat dia balik.time camnie, memang ummi x leh kacau dia.biar dia tenang dulu, even nak tengok dia tenang memang payah........

entah la...nanti la law ada mood ummi update blog laju2 erk.......



..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :