Wednesday, November 16, 2011

serabut betul


kalau korang perasan, dari pagi tadi blog ummi nie cam caca marba jer kan.sebabnyer ummi sendiri x tahu.tetiber post tittle ummi jadi kecik sangat.tu yang ummi decide nak tukar sumer.biler tukar asik x puas hati jerk.dah tukar cam tue, biler tengok jadi x lawa plak.tukar lagi.dan sekarang korang tengok kosong kan blog ummi.kenapa jadi camnie??

x jumpa lak template yang betul2 menambat hati nie.hampeh tol.puas ummi cari tapi x jumpa jugak..adooooyaaa..........

dah la, malas ummi nak buat lagi.nanti law ada mood lagi ummi cuber tukar balik cari yang cantik cam dulu punyer....nie yang bersemangat balik nak tukar design blog nie.rasa cam nak contact dak cumei tue lagi.saper lagik law bukan dak intan

huhhh....busan!!!

..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :