Tuesday, November 8, 2011

x tahu nak kata aper




rasanya masih ramai lagi yang sambung cuti kan.....
ummi lak dah dok kat depan pc kat opis hari nie..
memang ader apply cuti hari nie. tapi memandangkan cuti tinggal sikit jer, so decide kejer jer la..
lagipun xder aper nak buat kat umah kan..so kejer la..
pegi kejer pagi tadi pun jalan x sibuk sangat.
minggu depan minggu terakhir sekolah kan.pastu cuti memanjang.
planning sepanjang cuti sekolah xder lagik nie..
plan nak gi cameroon pun meybe terpaksa ditunda sebab keadaan ummi yang x izinkan ummi naik ke sana..

berita mengenai ummi pregnant lagi x ramai lagi yang tahu.kat opis nie cumer baper kerat jer yang dah tahu.family kak alhamdulillah 2 2 dah tahu.derang pun tumpang kegembiraan ummi.

awal2 pregnant nie ummi lom lagi alami moring sickness.lom lagi kot...ker xkan rasa langsung.best nyer law x der morning sickness.tapi cam x best plak law x der morning sickness.hmmmm........cumer awal2 preggy kali nie ummi rasa malas sangat2 nak ber make up.memang malas sangat2.cumer cukup sekadar pakai krim pelembap, bedak, secalit lipbalm....dah cukup....beza sangat time pregnant kan dak irfan dulu.kemain lagi ummi bersolek bagai...ngeh3....

pastu kali nie ummi cukup sensitif sangat2.padehal hal kecik jer,tapi dia punyer tarikan sensitif tue mak aii.....sikit2 nak nangis.sikit2 nak nangis....heii....rimas jugak kekadang nie.rasa cam eiiii....pompuan nie..cengeng tol la...lagi yang ummi perasan, latest nei dak irfan suker sangat nak minta dukung ngan ummi,pantang tengok kelibat ummi mesti die nak kejar.mintak dukung.law boleh nak dopoloh pat jam jer die nak melekat ngan ummi.

memang nampak la perubahan pada dak irfan.ibu ummi cakap patutla dak irfan asek demam jer.rupernyer nak dapat adik.mak mertua ummi pun cakap dak irfan nampak lain.asek nak ngan ummi jer.demam x baik2 tue tanda nak dapat adik.entah la, kebetulan ker atau memang cenggitu ummi x tahu la..tapi along ummi kater dia pun cam dulu time pregnant kali kedua.si farah asik demam jerk.

moga ummi dengan baby dalam kandungan nie sihat hendaknya.ummi berharap sangat kandungan kali nie selamat, xder paper kejadian buruk yang  menimpa.cam dak irfan dulu baper kali ummi eksiden.mujur xder paper.

ok la, ummi stop kat sini dulu.nanti ummi update pasal dak irfan yer.....

nota ummi : situasi dalam opis nie macam kat dalam library lak.senyap jerk.lompang sana sini.ramai lagi yang sambung cuti.

..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :