Thursday, October 18, 2012

belajar membida


 salam anak-anak ummi ari nie...
semoga kalian sihat hendaknya...
harini ummi nak citer sikit pasal semalam....
ntah camner terdetik dalam hati ummi nie nak tengok website yg selalu membida barang tue
terus call member opis pakcik naim, tanya sekian-sekian...
macam mana, boleh ker, betul ker, sumer la ummi tanya
pastu terus klik lelong terus klik lagi dan lagi
cari-cari, tengok-tengok tetiber terbekenan plak ummi ngan mende nie....
terus bid ngan harga yang ummi kire ummi mampu...
so sweet, so cute..ummi jatuh cinta pandang pertama hokeh...
tengok masa tinggal sejam lebih..
ooh....minta-minta rezeki ummi la...
sampai rehat hokeh ummi tunggu..
finally alhamdulillah.....
ianya memang rezeki untuk ummi...
terus bank in, transfer duit, isi form segala bagai..
N nah dapat msg kater barang dah post...
oh x sabar nak tunggu ianya sampai ke tangan ummi hari nie....
sweet kan kengkawan......ooohhh.........cilok gambar dari tauke lelong terus send kat abbi...
abbi kater ok la cantik.....
box dia tue pun menarik hati ummi taw...
pas nie boleh la buat lagi..
tapi sbg permulaan ummi bid barang yang mampu ummi beli la dulu....
target ummi, ummi nak iphone......huhuhu...
insyaAllah law rezeki ummi mesti dapat kan..
abang & adik doakan ummi yer........

p/s ummi : minggu depan hari khamis adik check up 4 bulan..dah besar ruperneyr anak dara ummi nie....




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :