Thursday, January 17, 2013

perhatian kepada sumer

salam...
setelah lama x update apa2 pun citer, dengan ini ummi nak umumkan  satu BERITA PENTING!!!! *ko org penting ker?? bahawasanya ummi sekeluarga akan bercuti!!!!yeayyy..........bercuti  x ke mana pun..just balik kamung halaman jer....tapi best sebab itulah tempat percutian paling indah dalam hidup ummi...miahahaaahaha...betul kan....law x betul, means kowank nie x der kampung..hahahha.......jahatnya aku hari nie.. *ayat terabur biler otak gagal berfungsi secara normal...antara tujuan balik kampung ialah sebaba atok2 nenek2 kat kampung dah terlalu windu kat ummi cucu2 mereka nie....dekat sebulan lebih jgak aku x jenguk kampung tue....akhir tahun lepas x dapat nak balik sebab mr wira wat hal..huhuh...tragis wooo.....

so, kali nie in sha Allah semoga dipermudahkan perjalanan kami sekuarga.....in sha Allah......eh tu baru satu tujuan balik kampung kan...tujuan kedua ialah sebab nak temankan adik ipar aku untuk survey MUA..majlis dia bulan 4 nie..in sha Allah........so, disebabkan ini adalah majlis TUNGGAL untuk anak perempuan TUNGGAL dalam family incik hubby so ummi kene bantu apa yang patut la kan..dah orang mintak tolong, suka hati suka rela ummi hulurkan kaki eh silap hulurkan tangan...yer la saper lagi nk tolong adik ipar ku ini..sebab biras ummi tengah sarat, then sumer adik badik lelaki.so saper nak tolong.nak harapkan emak, memang x cukup kaki tangan kan...majlis pun tinggal beberapa bulan jer lagi.

in sha Allah nanti ummi update citer perjalanan majlis nie hokeh.....bajet cam nak buat satu belog B2B plak yer..hahahah....ok wat....tp x dan la nak buat belog baru..just publish kat sini jer cukup kan.......ok la, lain kali update lagi yer...daaa........
 
..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :