Tuesday, July 12, 2011

salam sumer....

salam kengkawan ummi....

sorry lamer giler rasernyer ummi x update blog ummi nie kan....walaupun ummi raser x ler ramai maner pun yang bacer blog yang ntah aper-aper nie kan...hehehehhe.........
ummi bukan aper, cumer sejak duer menjak nie ummi sibuk sangat2 kat opis ni..nie pun curik2 maser curik2 bukan blog sekejap...sebab ader kejer yang lebih memerlukan perhatian dari ummi...huhuhuh....nanti ader maser banyak ummi update sikit demi sedikit citer dari ummi yer......nak sambung my baby part 2 pun lum sempat lagi kan..huhuuh.......irfan sekarang dah semakin membesar depan mata ummi n abbi.......nanti ummi update kisah irfan kat sini......n satu lagi kisah sedih menyayat hati yang ummi nak share kat sini jugak....

samer2 kiter nantikan yer......

p/s : sedih sangat biler membaca kisah ini......tunggu jer nanti ummi update yer......




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :