Thursday, October 20, 2011

keputusan rumah mampu milik PRIMA

hmmmm....sesapa ada mohon untuk miliki rumah mampu milik PRIMA punyer, keputusan dia dah keluar taw....termasuk la ummi..ummi ada apply jugak sebab yer la ummi kan cari makan kat putrajaya..so haruslah menyibukkan diri mohon sekali...hehehehe....tub tub nombor x keluar plak....adeh...kurang ong la tue nombor..
per pun kalau nak check saper yang dapat, boleh la tengok kat SINI.kalau nak tengok website PM kiter, meh tekan SINI lak.......

nota ummi : belum sampai rezeki ummi untuk memiliki rumah sendiri..hmmm....satu jerk nombor beza......haishhh.......




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

3 tetamu comel :

pinkyanie said...

huhuhu...sedey...kite pun lum ader rezeki lagi...

SumeSakan said...

sabar ye..nant ada peluang kita rebut lg ye..saya alhamdulillah tersenarai...tp x tau lg...syarat no. 3 tuh takut x lepas...

ummi tieha8384 said...

pinkyanie,tau x per..x per la....dgr kater ada lg tambah 200..tpi x tau betul ker x....tggu jer la....

Sumesakan, awak tersenarai ker...bestnyer...tahniah erk.....ummi tumpang gembira.....