Thursday, February 23, 2012

abang angkat ker pakwe angkat????



nie nak share satu kisah nie.....

aper perasaan korang as a wife (biasernyer kene kat pompuan la kan..) biler sang suami kene kacau.kacau maksudnyer dia ada adik angkat.(pompuan lak tu...)everytime la senang kater adik angkat dia nie selalu contact suami korang.or msg la senang kater kan.....contoh msg nyer :

si adik angkat : abg....
si adik angkat : wat per....
si adik angkat : naper x blas msg adk.... :(
si adik angkat : bz ka....
si adik angkat : nk pic abg leh....
si adik angkat : abg da mkn..
si adik angkat : abg kt mner nie....
si adik angkat : saper ader kat umah..
si adik angkat : abg x sihat ker...
si adik angkat : abg mrah adk ker.... :(
bla...bla..bla......

lebey kurang cenggitu la antara msg2 yang selalu si adik angkat nie akan anta kt suami korang.per perasaan korang...doplohpat jam nak msg jerk.bagi aku la kan.....tue bukan kire adik angkat ngan abang angkat, tue da pakwe makwe angkat da....x reti2 ker nak bagi paham diri nko sendiri bahawasanya lelaki itew sudah ada family sendiri.....nko pompuan, dia pompuan.samer2 pompuan...so pahamla perasaan orang pompuan nie kan....

citer di atas selalu terjadi dalam kehidupan kita seharian....renung2kan la wahai manusia di muka bumi ini....mungkin terjadi pada diri sendiri, or adik kiter ker, kakak kiter ker..saper tahu kan.......

..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :