Wednesday, February 8, 2012

wajah baru semangat baru



rasanya x terlambat lagi untuk ummi wish happy new year kan....hak hak hak..
dah masuk bulan dua dah ummi oii....ko memang ketinggalan kapal terbang la...
bukan aper, awal tahun nie mood ummi untuk berbelog ntah ke mana...
sebabnya "morning sickness"...adehhh.....penangan baby dalam peyot kali nie cukup kuat..berbanding dak irfan dulu..hmmmm.....
pastu sebab ummi sibok, biaser arr.....awal2 tahun nie memang ummi akan sibok sikit....dah jadi rutin tetiap tahun..nak wat camner.....

ok la, ummi x mo pot pet lebey2.....kang korang busan kan...tau sangat...
ok.....cam korunk tengok sumer, belog ummi nie dah betukar wajah....daripada x ceria dah jadi lebey ceria..betul x....sila anggukkan kepala cepat...law x, ummi babaq kang.....
sebenarnyer nie hasil kerja tangan dak cumey nie..dah lamer bebenor rasanya ummi dah plan nak renobate umah nie..tapi asek tertangguh jer.last2 akhir bulan 1 ritew, ummi nekad jantung hati uwat jugak..kalau nak renobate belog korunk cam ummi nie, boleh la mintak khidmat pelanggan idea kretip dak cumey  nie..gerenti puas nafsu hati....

law korunk perasan, bahasa pasar ummi ponk cam lain kan....sajer jer nak lepas tension sebenornyer nie.....ader lerr citer yang telah buat pagi ummi arienie rasa cam berbahang jerk...nanti ummi citer erk.....ok babai.....



..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :