Monday, November 26, 2012

still dok kat tempat orang

salam... ummi dah pun naik ke atas..tapi pc ummi x dapat lagi...budak BTMK tue lom lagi anta CPU ummi....so ummi masih lagi tumpang kat tempat EO.....dah ramai yang dok perli2 EO baru ker....ummi iyerkan ajer....hmmm..nak buwek camno, nie la nasib para penumpang.....huahahhaa...tahap kebosanan melanda saat nie...nak tepek gambar pun rasa x besh....sebab malas nak upload dari enpon ke PC orang lain..nanti kene delete..malas nak buat 3 4 kejer..... so, kesimpulannya tunggu jer la PC ok balik....nak citer pasal kisah ujong minggu pun x besh sebab x leh nak tepek gambar....hmmmmm......janji nak anta isnin pagi, tapi nie dah menjengah ke tengahari dah nie..aper kess????????/eiii.....x suker taw menunggu dalam masa yang lama nie......hishhh.....penampar kang nak???nak update pun x tahu nak letak citer aper..so merapu jer la yang boleh buat masa nie...lagi 1 xsuker law tengha menaip nie keyboard berbunyi..hishh...x suker hokeh sebab mesti orang akan cakap eiii budak nie taip lajunyer.buat kejer kehaper tue......ishh....sambil kepala tue dok jengah2 jerk....
xder paper motif pun entry yang nie....main taip jer ikut suker hati....ayat pun tunggang langgang jadinyer.....nak baca baca lah..x nak baca boleh blah..ayat memang ikut suker hati aku ler.....bosan......tahap maner nilai la sendiri......key.....
p/s: jom reramai ker tengok website drypers.....untuk dapatkan sample drypers free....nie memang ummi suker....leh isi form tuk anak2.....dapat x dapat tu belakang kire....janji dah cuber nasib...N dah pun print borang penebusan mata ganjaran untuk cuber nasib dapat free ticket ke LEGOLAND......maner tahu rezeki anak2 kan.....doakan la ummi tercalon yer.......KLIK  sini.....

..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :