Thursday, December 15, 2011

no idea


sebenarnyer ummi x der idea nak buat entry pagi nie..tunggu petang sikit la law ader idea nanti ummi update.tue pun law ada idea kan.......hari nie 15/12/2011.tarikh yang ditetapkan untuk semua kakitangan awam kat malaysia nie membuat pilihan samaada untuk kekal pada skim SSM atau bertukar ke skim SBPA.bagi ummi, still lagi  blur dengan SBPA nie.sebab kat opis ummi xder dibuat taklimat kepada semua kakitangan di sini.yang gi pun dipilih2..mane boleh camtue.nak buat taklimat, bagila kat sumer orang.sebab yang nak pilih nie kami2 nie.kalau x diberi penerangan secara teliti N telus, camner kami nak paham apa yang terkandung dalam SBPA nie.apa kebaikan dia, keburukan dia.

apa yang tersirat N tersurat.sumer orang PATUT tahu.bukan insan2 terpilih jerk.dengar citer CUEPACS minta tangguh untuk sign opsyen tue.atas sebab apa, ummi kurang pasti.banyak sangat khabar angin yang x boleh dipercayai.dah namapun khabar angin, macam angin sepintas lalu jer la.kalau cam nie, camner kitorang nie nak buat pilihan yang tepat.ini PENTING untuk masa depan kami sendiri.yer x.kan ini punca rezeki kami.kene paham betul2.bukan leh main sign jerk.sudahnyer nanti menyesal seumur hidup.ummi x nak camtu.

okla, malas nak bebel panjang2.CC ummi gi taklimat tue pagi nie.tunggu la dia balik nanti.ummi nak tanya lebih lanjut kat dia nanti.

nota ummi : still lagi loya + mual.adoiii..........






..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :