Friday, February 10, 2012

cerita di klinik kelmarin


hokeh, ummi x mo citer panjang2, terus ke isi tajuk yer...
dalam kul 1.00 ummi terus kuar dari opis, drive uncle purple ke klinik terus.
sampai saner lagi beberapa minit nak ke kol 2.so ummi dok jap sambil makan biskut.wat tampung perut lapar.
pintu klinik bukak jerk, ummi terus serbu masuk.depan ummi baru sorang yang masuk,so ummi orang yang kedua la kan.saper yang x pandai nak kire, sila baca lagi sekali tuk lebih paham.
then pas siap timbang berat ngan check HB sumer, terus bawak buku merah tue ker lab.urine test ngan amek darah.orang yang pertama dah kuar dari lab, ummi baru masuk lab.time nie dah muler ramai yang datang.seb bek ummi datang awal.law x, selalu ummi datang dekat kol 3.dah siap letak botol urine tue tunggu la nama dipanggil.tengok kat dalam lab tue, eh orang baru ker.JTMP tue BUDAK BARU.orang lamer yang ummi dah biasa tue xder lak.dah pindah ker??hmm....bio la....orang ketiga N keempat masuk plak.sumer dah duduk tinggal tunggu dipanggil jerk.
tetiber orang keempat yang baru duduk tue nama dia lak dipanggil dulu.eh, per kes nie.silap orang ker haper.ummi dah pandang orang ketiga, dia pon pandang ummi.dah start wat muker bengang dah ummi.orang keempat kuar, pastu kene tunggu lagik.lamer betul BUDAK BARU nie buat kejer taw.nak menyembang jer kejernyer.pastu nama orang yang ketiga lak kene panggil.woi, ko nie pandai ker x pandai kira nie.lagi bengang muker ummi.seb bek x tukar jadi hijau muker nie taw.law x jadik hulk hogan baru taw.orang ketiga kuar, nama ummi dipanggil.ummi masuk, ummi duduk.muker dah ketat dah nie.
ummi : apsal saya masuk dulu, orang lain kendian masuk nama dia kene panggil dulu?(dah muler sessi soal jawab)

JTMP : ada baby check kuning tadi kak.....

ummi : saya tahu la, baby must be first,saya x kisah law baby, lamer maner pun saya sanggup tunggu.nie orang preggy cam saya.saya yang masuk dulu, duduk lamer kat luar tue.

JTMP : oh saya panggil nama by buku kat atas dulu kak..

ummi : camtu ker??? kalau 10 orang datang, orang ke 10 baru duduk awak panggil dulu la yer..orang yang 1st datang awak x panggil lagi.camtu sampai biler dia nak tunggu kat luar tue.mana boleh camtu.bukan panggil ikut number ker.kan ada number lekat kat atas buku tue.

JTMP : ..................(tau pon x pandai nak balas.)

siap, ummi terus gi klinik balik.x sampai 3 minit ummi duduk tunggu turn, nama ummi dipanggil masuk.SEE, cam nie la proses yang baru BETUL dik oii......panggil by number.PAHAM!!!!!

ok, tue satu citer.ader lagi satu citer.nanti ummi wat entry baru yerk.malas nak buat entry panjang2, bukan ada orang baca sangat.ok, see u again.




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :