Thursday, September 27, 2012

umi selsema.....

 entry lama (setahun lepas)


salam sumer...
hmmmm.......dah 2 hari umi selsema ni...demam bru start arinie....
adeh...rasa badan x selesa sangat2....
nak story lebey2 pun umi xder mood lgi nie..
tunggu la mood umi ok N selsema umi baik yer..
banayak yang umi nak story nie...
pasal citer kat kampung aritu pun umi lom sempat update lgi...
hishh........
sok la tengok camner yer....
bye....
umi nak balik jap g nie..
badan x larat sangat2..
nasib baik la hari nie hubby antar umi....
baby pun cam x baper aktif arienie....
risau jugak umi..kenapa yer....
mungkin sebab dia tau umi dia demam, selsema x sihat
so dia xnak kacau rehat umi dia...
tengkiu my baby......
sayang baby sangat2...


p/s : umi dapat selsema ni mungkin sebab umi x cukup rehat kot..balik bercuti jaga ibu arie tue sampai la sekarang banyak sangat kejer menanti umi..dah 3 4 hari jugak umi






..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :