Friday, December 28, 2012

imbas kembali

salam jumaat.....
hari nie ummi x nak cakap panjang, just nak share entry pertama dalam blog nie....sebenarnyer ummi dah lamer berblog nie cuma terpaksa delete atas sebab2 tertentu.dan ummi kembali berblog pada tarikh seperti tertera pada entry pertama dalam blog nie....



nie la entry pertama ummi biler ummi create balik blog nie untuk tatapan ummi sendiri..rupernyer diam x diam dah nak masuk tahun ketiga blog nie.rasa cam baru jer semalam ummi dok gubah2 blog nie..tup tup rupernyer dah berusia 2 tahun blog nie....

time tue follower ummi x seramai sekarang niw...yer la blog pun bukannyer blog yg glamour..sumernyer cerita kisah ummi dan sekeliling ummi...tue sebab ummi pilih nama blog nie INI KISAH KAMI SUMER...

entry pertama yang ummi publish di sini..hmmmm.......time tue blog simple sangat2.....

tarikh yang tertera kat atas tue la tarikh terbina nya blog picisan nie......dan hari nie hari jumaat hari ummi kenangkan saat-saat blog nie dibina....syahdu sekejap......semoga apa yang tertera di sini in sha Allah satu hari nanti boleh la anak-anak ummi baca.ini sumer adalah antara rentetan kisah hidup ummi.ummi nak mereka tahu bagaimana ummi dan abbi membesarkan mereka..saat-saat mereka dilahirkan ke dunia ini..ada sumernyer ummi abadikan dalam blog nie....semoga mereka menjadi kebanggaan ummi ngan abbi..in sha Allah........doa kami sentiasa mengiringi kehidupan mereka sehingga akhir hayat.....

 
..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

4 tetamu comel :

Cheq Kaq said...

Dah 3 tahun yer..cheqkaq baru nk masuk 3 bulan kot..follower pon ciput lagi..hehe..nanti 3 tahun akan dtg mesti cheqkaq nk wat entry ni cm ummi gak..:)

QasehnyaRania said...

salam kenal dan selamat tahun baru:)

follow sini dari segmen blogwalking, follow dan follow back :)

http://lobaksusue.blogspot.com/

Tiha Sweetie said...

cheq kaq, dulu pun ummi x rmai yg follow...ciput jer jumlah follower tue...tapi rajin masuk bw, segmen, jd ramai la..tue la x sangka dah 3 tahun dah berlalu....huhu..buat taw nanti...

Tiha Sweetie said...

qaseh, tengkiu..nanti ummi dtg blog qaseh yer