Monday, December 24, 2012

pic kawen makcik

salam....
jom layan pic makcik ummi kawen...citer nie citer lama, ala yang ummi amik cuti seminggu awal bulan disember aritue...pic nie dah lamer ummi edit, tapi aritue kan pc ummi corrupt, so tertangguh lama la nak publish.so sekarang nie baru nak publish...makcik ummi nie anak kepada atok sedara ummi.atok sedara tue adik pada atok ummi..paham x....law pada anak2 ummi dah pangkat nenek la makcik ummi nie...hehehehe....keluarga ummi belah ibu memang besar, tapi ramai yang ummi x baper kenal...mahap la yer......jumpa pun time raya jer la..tue pun sekerat jer yang ummi kenal..yang lain, hmmmm hampeh......

makcik ummi nie umurnyer bawah ummi.muda lagi......ngee...tengok makcik lebih muda daripada anak sedara...hahahhahha....dah jom layan pic.....

 bolatnyer mata adik.....time nie baru jer vutaqkan rambut adik..ngee...nampak berkilat kepala adik..ngee....

adik x mo pandang kamera plak..aisehh......saper la yang adik tengok tue..time nie abang tengah membuta ngan abbi.....

nie la pakcik baru ummi..hahhaaha......nama dia pun ummi x tahu......hahahahaha...pengapit lelaki tue pakcik ummi a.k.a adik pengantin perempuan.......awat la mata pakcik abun camtue....ngantuk erk pakcik.......

selamat pengantin baru pada cik yayang ngan husband.....actually derang nie nikah dah lamer dah....cumer majlis kawen nyer baru dilangsungkan...tapi still lagi manten baru kan..........

huk aloh....awat la muka atak fara camtue......atak fara ikut balik kampung ngan ummi arietue..mama long jer x balik......

dah tue jer gambar yang hado........ngee........arie nie opis sunyi sepi sebab member sumer bercuti......esok cuti krismas....cuti lagi..plan nak pi klang...minta2 kali nie jadila........




 

..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :