Thursday, January 17, 2013

pikir punyer pikir

salam...
rasa2 nyer kan.....dariapda membazir terbiar camtu jerk, ummi rasa nak letgo jer beberapa barang masa kawen aritue...bukan aper, sebab sayang x guna langsung...tapi cam nak simpan as a something yg mengingatkan kiter pada hari bersejarah kiter..
hmm...apa pendapat kengkawan erk...minta pendapat sikit...law ada yang bagi support tuk letgo jer, nanti ummi annouce barang2 nyer kat sini...kot2 la ada yang sedang mencari kan...tolong ummi yer.....

 
..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

2 tetamu comel :

Alynn Nyzaa said...

kalau ummi nak cari pendapatan sampingan, ok je kalau nak letgo :)
tp kalau syg, simpan la ^^

Tiha Sweetie said...

tue la...if sewakan jer pun boleh jgk kan..hehe.....tggu pendapat lain plak...tq alynn coz bg cadangan.....