Tuesday, May 14, 2013

testing


salam...
alhamdulillah finally.....
dah lamer sangat rasanya ummi x update entry terbaru dalam blog nie..rasanyer dah berbulan2 kan....wahh........rindu banget nak update dalam belog kesayangan nie....banyak yang ummi nak update nie....nanti ummi buat selagi termampu yer...

sebab dah lama ummi x update belog sebab kat opis sekarang nie nak update belog dah x boleh dah.hampehhh....nie jer la cara ummi nak elak kebosanan kat opis..yang nie pun dah kene block jugak ker...tolong la.....sumer x boleh bukak, apa yang boleh bukak???? ni tengah emosi nie..taip pun laju jer.....oklah, ummi nak susun update dulu yer.nanti ummi publish kat sini yer....

nota ummi : minggu depan nak balik kampung lagi..weee........




..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :