Thursday, September 22, 2011

tak kesampaian....

apa yang x kesampaian nie??
pagi-pagi datang opis, bukak PC pastu terus bukak blog nie.
then ummi tengok kat feedjit ummi ada tetamu baru datang jenguk.
then ummi jenguk balik blog dia.ummi tertarik ngan entry dia pasal nak cari follower yg ke 400.
ummi cepat-cepat la follow dia,tapi biler klik ummi follower yg ke 399 plak.
tinggal satu jer lagi dia dapat capai 400.saper la yang bertuah rasanya yer....
meh kiter tengok saper yang bertuah tu.
jom jengah ke blog dia. picit SINI



tahniah la ummi ucapkan kepada sesapa yang bertuah jadi follower blogger ni.agak-agak biler la ummi leh dapat tetamu seramai tue yer...hmmmm......

nota ummi : tetiber pening kepala pagi nie sebab dah telan sebungkus air neslo panas.huhuhuhu......toing sekejap kepala nie.....






..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

0 tetamu comel :