Tuesday, April 8, 2014

Segmen : Blogwalking Bersama Cikgu Ayu



Salam...
pepagi nak join segmen blogwalking cikgu ayu......nak start dari awal balik..hehhe...jom reramai kiter join.....

notaummi : x sabao nak cuti balik kg..lamer giler x balik kg...nasib baik belum jadi giler lagi.....


..Assabru yuinu alaa kulli amalin..

10 tetamu comel :

Syeeda said...

datang dari segmen yg sama =)

aRz MoHa said...

salam....
dari segmen yang sama jugak
just blogwalking semoga hari ini lebih baik dari semalam

http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
jgn lupa follow saya ya

tihasweetie said...

salam...tq nanti ummi jenjalan kat belog korang plak yer....

Iena Gie said...

Dari segmen sama..dah follow sini.. jemput ke blog kita pula =)

http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

MaMa MuRsYiD said...

Salam.. Dari segmen cg ayu terus singgah dan follow ..jom singgah blog kite pulak
Www. Mamamursyid.blogspot.com

Fadzillah said...

Salam perkenalan.... Jengah ke sini, datang dari segmen yang sama.

http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

Good luck.

Nanie said...

Singgah buat sibuk kat sini kejap dari segmen yang sama... Salam perkenalan dari KN.

Yun Sing said...

Singgah follow dari segmen yang sama :)

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari blog penganjur...
have a nice day..